De Kracht van...

Op de pagina’s ‘Numerologie’ en ‘Regressietherapie’ wordt al uitgelegd wat deze methodes los van elkaar inhouden. Op deze pagina kun je meer lezen over wat de kracht is van de combinatie van beide methoden.

Als de hulpvraag duidelijk is, dan kun je meteen met regressietherapie aan de slag gaan, maar het komt ook zeer regelmatig voor dat de hulpvraag onduidelijk is. Veel mensen kunnen geen woorden vinden waarom ze bepaalde gevoelens of gedachten hebben, of ze wéten het simpelweg niet. En als je het zelf niet weet…hoe moet je het dan aan een ander uitleggen?

Want wat als je ‘niks te klagen hebt’, maar je voelt je toch ongelukkig… Of als je weet dat je een leuk persoon bent, maar toch voel je je onzeker over jezelf…

Waar komt dat dan vandaan?

Dát is waarin je met behulp van Numerologie van het pentagram inzicht kunt krijgen in waar het probleem zit. Hierdoor wordt de spreekwoordelijke angel vaak snel gevonden en kan er door middel van regressietherapie sneller gericht naar de onderliggende oorzaak gekeken worden.

Vanuit de numerologie van het pentagram bekeken heeft elk cijfer een bepaalde betekenis en heeft elk cijfer een negatieve en positieve kant. Met behulp van regressietherapie kijken we in je onderbewuste hoe de negatieve kant is ontstaan en ruimen we de belasting hiervan op. Hierdoor kan de positieve kant (beter) tot uiting komen en ontwikkelt het zich juist tot een van je talenten. Het fijne hieraan is dat je er verder niks voor hoeft te doen. Het is gewoon weg.

Ook (of misschien wel júist) als je denkt dat je ‘dit niet nodig hebt’ is dit een hele mooie en makkelijke manier om toch negatieve kanten aan het licht te brengen en op te ruimen waardoor je je nóg energieker, vrijer en krachtiger zult voelen.

Iedereen heeft iets waar hij aan mag werken, als jij jezelf dit ook gunt, of je wilt er meer over weten…neem gerust vrijblijvend contact met me op! 

Ontwikkel
je talent

Ervaringen van mijn klanten

Zie hier een selectie van reacties die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen…

Ben je benieuwd naar wat Praktijk Ka Kessel voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op.

Praktijk Ka Kessel

Karin Op Heij

Baarloseweg 24

5995 BL Kessel

*Tijdens behandelingen kan ik mijn telefoon niet beantwoorden. Spreek dan gerust mijn voicemail in of stuur een berichtje via What’s app, sms, email of via onderstaand contactformulier:

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Eigen vervoer;

Praktijk Ka Kessel ligt aan de rand van het dorp en is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Openbaar vervoer;

Praktijk Ka Kessel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er ligt een bushalte ‘om de hoek’ (bushalte Schijfweg Zuid, Kessel) op nog geen 100m afstand.

Openingstijden

Praktijk Ka Kessel
Alleen op afspraak

Route

Vind de kortste weg naar Praktijk Ka Kessel

Praktijk Ka Kessel ligt aan de rand van het dorp en is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er ligt een bushalte ‘om de hoek’ (bushalte Schijfweg Zuid, Kessel) op nog geen 100m afstand.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Afspraak maken

bellen

whatsapp

sms

messenger

email

bellen

whatsapp

email