Ervaringen

Zie hier een selectie van reacties die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen…

Joey (31 jaar)
Lees verder
Zelf ben ik best sceptisch over dit soort therapieën/geneeswijzen. Ik ken Karin persoonlijk en ondanks dat ik sceptisch was, was ik wel nieuwsgierig naar wat ze over mij zou kunnen vertellen vanuit de numerologie.

Hierbij kwamen veel dingen naar voren die mij eigenlijk onbewust belemmerden zonder dat ik hier zelf direct bewust van was. Het voornaamste voor mij was het zorgzaam zijn. Ik cijferde mijzelf weg om anderen gelukkig te maken wat resulteert in dat je eigenlijk helemaal niet zo gelukkig bent als je denkt. Ook raakte ik snel geërgerd als iets niet ging zoals ik het wilde.

Op advies van Karin zijn we toen gestart met de transformatie en regressie therapie om de oorzaak hiervan te achterhalen.

Mijn ervaring: Ik merkte al na het eerste consult dat er iets veranderd was. Ik zat beter in mijn vel en raakte minder snel geïrriteerd.

Na de tweede afspraak voor de transformatie heeft Karin ook negatieve energieën die invloed hebben op mijn keuzes en gedrag weggehaald. Echter gebeurden tijdens die sessie een aantal zaken die mij een andere kijk hebben gegeven hier op. Ik voelde de energieën letterlijk wegglijden en ik kreeg kippenvel over mijn hele lijf (zeer aparte ervaring). Ook heeft Karin de negatieve energieën die in mijn huis aanwezig waren weggehaald. Hierna heb ik geen last meer had van ‘onverklaarbare zaken’ die in mijn huis gebeurden.

Na de laatste transformatie zijn we opzoek gegaan naar waarom ik rug klachten had. Ik heb een hele tijd terug ernstige rugklachten gehad en had nu vaak nog last van deze plek vooral in de ochtend met het opstaan. Na de oorzaak op te sporen (in een soort meditatie en contact met je onderbewustzijn) kwamen we er achter wat de aanleiding hiervoor was geweest en hebben we dit probleem verholpen. Sinds die sessie heb ik tot op heden geen last meer gehad van die plek. Ook zit ik veel beter in mijn vel en kan ik zaken makkelijker naast me neerleggen. Verder voel ik me rustiger/ minder gestrest, vrolijker en gewoon gelukkiger. Het valt mensen in mijn omgeving ook op.

En of je het nu gelooft of niet, ik vond het in elk geval een zeer aparte en mooie ervaring. Ik zeg maar zo; Als je het niet probeert kun je ook niet weten of het werkt. Als je het mij vraagt is Karin een professional die mijn leven een stuk mooier heeft gemaakt.
Simone(35 jaar)
Lees verder
Ik ben normaal van down to earth en van meten is weten. Maar ik raakte getriggerd door wat Karin me vertelde over de therapieën en werd nieuwsgierig naar wat ze voor mij zou kunnen betekenen.

Er zijn in mijn leven namelijk veel dingen gebeurd met mij persoonlijk. Er zit een stukje verleden dat nog niet geaccepteerd is en nog steeds het heden belemmert. Ik heb kanker gehad en ben genezen, maar toch zit er iets niet lekker. Het verlies van dierbaren maakt het me niet gemakkelijk mezelf te blijven of eigenlijk weer opnieuw te worden.

Na mijn terugkomst in Nederland (ik heb een tijdje in het buitenland gewoond) wist ik niet zo goed meer wie ik was door de dingen die zijn gebeurd en hoe ik hiermee moest omgaan. Loslaten lukte niet, accepteren al helemaal niet.

Door de transformatie merk ik vooral dat kinderen heel rustig bij me worden en dat kan ik als PABO student goed gebruiken. Ook voel ik geen druk meer; waar je geen invloed op hebt kun je toch niet veranderen.

Dankzij regressietherapie heb ik al heel wat grote stappen gemaakt. Zo heb ik de negatieve energie die nog in mijn lichaam zat door de kanker, de bestralingen en chemokuren mijn lichaam uit voelen vloeien. Ook uit mijn verleden heb ik al iets kunnen opruimen waardoor ik nu beter in mijn vel zit.

Ik heb meer rust gevonden en heb dingen los kunnen laten. Ik ben positiever en open gaan kijken. Soms vind ik het wel nog lastig dingen te accepteren, hoe hard ik er ook mijn best voor doe. Maar het niet accepteren hoeft geen belemmering meer voor me te zijn.

Hoe Karin met me omgaat en me begeleidt is zo ontzettend prettig dat ik altijd graag bij haar terug kom, want er mag nog meer ‘opgeruimd’ worden...
Jeroen(36 jaar)
Lees verder
Ik heb Karin leren kennen op een cursusdag van de brandweer. Een tijd geleden heb ik met haar mijn issues besproken en hiermee is zij te werk gegaan.

Ik ben een aantal keren bij haar in de praktijk geweest om me te laten transformeren naar nieuwe energie en ik merkte vrij snel in het begin al dat dit heel erg positief voor me was.

Sinds een aantal jaar heb ik last gehad van momenten dat ik heel erg terughoudend was en hierbij was ik dan ook erg zenuwachtig. Voornamelijk als ik ergens naar toe ging waar ik totaal onbekend was en/of wanneer ik ergens in mijn eentje naartoe moest.

Nu is er iemand die mij hier zo goed als van af heeft geholpen en dat is Karin.

Ik merkte meteen na de eerste afspraak al dat ik me veel vrijer voelde en veel minder terughoudend was.

Na de transformaties ben ik nog een keer bij Karin geweest voor nog een sessie regressietherapie om nog wat af te sluiten waar ik privé mee zat en ook dit heeft me goed geholpen.

Hierbij kan ik terugkijken naar een succesvolle behandeling en ik weet dat ik altijd weer kan aankloppen als ik ergens mee zit.

Anoniem
Lees verder
Ha Karin,

We zijn zo'n 2 maanden geleden begonnen met de transformatie naar het aquariustijdperk. Toen merkte ik al dat ik me sindsdien over dingen waarover ik me 'vroeger' ontzettend druk kon maken, en nachten van wakker kon liggen, nu veel gemakkelijker denk.

Ik vond het heel lastig om voor mezelf op te komen, zeker ten opzichte van mensen die nogal stellig voor hun mening kunnen opkomen en met geen enkel argument van hun standpunt te brengen zijn. Ik lag dan nachten na te denken hoe ik het moest aanpakken om toch tot ze door te dringen en mijn eigen input te kunnen leveren en de dingen op mijn manier te kunnen doen. En vooral, hoe zou ik tegen ze kunnen zeggen wat ik ervan denk, zonder ze te kwetsen.

Nu ik dit zit op te schrijven klinkt dit echt te belachelijk voor woorden. Dat heb ik dus helemaal niet meer. Hoe het is gebeurd begrijp ik nog steeds niet helemaal, maar het is nu veel gemakkelijker om bij mezelf te blijven. Om mijn eigen koers te varen en voor mijn mening op te komen, ook als er verbale zwaargewichten lijnrecht tegenover me staan. En opmerkelijke is nog wel, dat het me geen enkele moeite kost.

Het is voor mijn omgeving wel even wennen. Dit soort mensen was gewend dat ik misschien wat tegensputterde als het me niet zinde, maar dat ik uiteindelijk toch bij draaide en het toch op hun manier ging doen. Dat zijn altijd dingen geweest waarvan ik achteraf spijt had, maar waarvoor ik gewoon het lef niet leek te hebben om voet bij stuk te houden.

Inmiddels heb ik wat knopen doorgehakt, zoals het beëindigen van een belangrijke familieband, omdat die mij niets bracht en alleen heel veel energie kostte en zorgen opleverde. Daarnaast heb ik deze week aan mijn werkgever laten weten dat ik mijn huidige functie (binnen het bedrijf gekscherend ook wel manager shit and disaster genoemd) teruggeef en weer mijn oude functie ga uitoefenen.

En wat mijn omgeving of mijn werkgever daarvan vinden? Dat maakt mij eerlijk gezegd niets uit. Het gaat erom dat ik kan doen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg en waar ik gelukkig van word. En als dat betekent dat ik een stapje terug doe, of opzij, of hoe je het wil noemen. Prima. Geen probleem mee.

Als je me dit 3 maanden geleden zou hebben verteld, had ik je uitgelachen.

En wat jij laatst zei Karin, was heel treffend.... 'ja, leuk he? En je doet het allemaal zelf!' En zo is het ook.

Dank je wel!!

Groetjes en tot snel!

xxx
Vorige
Volgende

Ervaar
het zelf

Ervaringen van mijn klanten

Zie hier een selectie van reacties die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen…

Ben je benieuwd naar wat Praktijk Ka Kessel voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op.

Praktijk Ka Kessel

Karin Op Heij

Baarloseweg 24

5995 BL Kessel

*Tijdens behandelingen kan ik mijn telefoon niet beantwoorden. Spreek dan gerust mijn voicemail in of stuur een berichtje via What’s app, sms, email of via onderstaand contactformulier:

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Eigen vervoer;

Praktijk Ka Kessel ligt aan de rand van het dorp en is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Openbaar vervoer;

Praktijk Ka Kessel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er ligt een bushalte ‘om de hoek’ (bushalte Schijfweg Zuid, Kessel) op nog geen 100m afstand.

Openingstijden

Praktijk Ka Kessel
Alleen op afspraak

Route

Vind de kortste weg naar Praktijk Ka Kessel

Afspraak maken

bellen

whatsapp

sms

messenger

email

bellen

whatsapp

email