Graag ga ik ook samen met jou de verandering aan!

Over mij

Hallo!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben. Ik zal me even aan je voorstellen;

Mijn naam is Karin Op Heij (geboren in 1986). Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zonen aan de rand van het mooie maasdorp Kessel.

Ik heb er altijd al interesse in gehad, maar door mijn schoonvader (energetisch therapeut Corné van de Winkel) heb ik voor het eerst echt kennis mogen maken met alternatieve geneeswijzen. Hij heeft heel veel mensen mogen helpen in zijn praktijk. Helaas is hij een aantal jaren geleden overleden.

Mijn schoonvader heeft me destijds een aantal technieken geleerd en daardoor ben ik nog meer geïnteresseerd geraakt en ben ik de opleidingen voetreflexologie en kleuren-/lichttherapie gaan volgen.


In 2014 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de nieuwe en zeer efficiënte vorm van regressietherapie en de numerologie van het pentagram. Ik vond het echt verbazingwekkend wat er aan het licht kwam over ‘hoe ik in elkaar zit’ en ik heb mezelf op een hele mooie manier mogen leren kennen en ontwikkelen.

In 2016 ben ik zelf gestart met de opleiding numerologie. Ik ben dat eigenlijk gewoon voor de lol gaan doen. Ik vond het super interessant en wilde dit graag zelf leren. Ik had toen nog niet de intentie er beroepsmatig iets mee te gaan doen. Inmiddels is dat wel anders. Ik heb ondertussen al veel mensen mogen helpen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en in hun leven.

De opleiding tot regressietherapeute heeft me geleerd dat ik niet altijd met mijn handen hoef te werken. Ik ben er dankbaar voor dat ik mensen nu nóg verder kan helpen. Door het weghalen van de negatieve energieën, gedachten en onverwerkte emoties uit het verleden kunnen mensen echt zichzelf zijn en volledig in hun kracht komen te staan.

Ik gun het jou ook om gelukkig te zijn met je leven en blij te zijn met jezelf!
Wanneer zet jij de stap?
Graag ga ik ook samen met jou de verandering aan!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Groetjes,

Karin

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind, niet stil kan zitten en graag in ontwikkeling ben, heb ik de afgelopen jaren (ook) onderstaande opleidingen gevolgd;

-Voetreflexologie
-Numerologie van het pentagram
-Kleurentherapie/ lichttherapie
-Medische Basiskennis, volgens de PLATO eindtermen
-Psychosociale basiskennis, volgens de PLATO eindtermen
-Transformatie
-Regressietherapie
-Brandweer, manschap A
-Energetische atlascorrectie

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind, niet stil kan zitten

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind, niet stil kan zitten en graag in ontwikkeling ben heb ik de afgelopen jaren (ook) onderstaande opleidingen gevolgd;

Opleidingen door mij gevolgd

Voetreflexologie

Energetische atlascorrectie

Numerologie van het pentagram
Kleurentherapie/ lichttherapie
Medische Basiskennis, volgens de PLATO eindtermen
Psychosociale basiskennis, volgens de PLATO eindtermen
Transformatie, Regressie therapie

Ik ben er erg dankbaar voor dat ik mensen nu verder kan helpen

Bevelvoerder brandweer
&
Brandweer, manschap A

Afspraak maken

bellen

whatsapp

sms

messenger

email

bellen

whatsapp

email