Regressietherapie

Wat is regressietherapie?

Regressietherapie is een van de modernste vormen van psychotherapie die zonder hypnose, maar d.m.v trance, toegang geeft tot het onderbewustzijn. Hierdoor is het mogelijk om de échte oorzaken van lichamelijke, psychische en emotionele problemen aan het licht te brengen en op te lossen.

Alles wat je ooit hebt meegemaakt ligt opgeslagen in je onderbewuste. Deze ervaringen maken wie je bent op dit moment; welke gedachten je hebt, welke emoties je ervaart en hoe je handelt.

Negatieve ervaringen uit het verleden, zorgen er in het heden vaak voor dat je ergens tegen aanloopt. Met behulp van regressietherapie gaan we in het onderbewuste kijken naar de oorzaak; Welke ervaring uit het verleden zorgt ervoor dat dit doorspeelt in het heden. Vervolgens ruimen we de emoties en gedachten op die door die gebeurtenis in het verleden zijn opgeslagen in je systeem.

De negatieve kanten zullen plaatsmaken voor de positieve kanten en kunnen zich nu ontwikkelen tot je talenten.

Waarom kiezen voor regressietherapie?

Het grote voordeel van regressietherapie is dat de oorzaak van het probleem snel aan het licht komt. Vervolgens gaan de negatieve kanten gewoon weg, zonder dat je thuis nog wat voor hoeft te doen. Je hoeft jezelf niks aan of af te leren en de kans op terugval is heel klein. Dit maakt dat regressietherapie een hele efficiënte methode is, zeker i.c.m. numerologie van het pentagram.

Waarbij helpt regressietherapie?

Heel kort gezegd; Bij alles! Of de klacht nu lichamelijk, psychisch of emotioneel is, of wanneer je het gevoel hebt ‘dat je altijd pech hebt’. Ook als je (nog) geen aanwijsbare klacht(en) hebt; Je zult merken dat je je met behulp van regressietherapie vrijer, lichter en krachtiger gaat voelen. Dat je je échte zelf kunt zijn.

Voor wie is regressietherapie geschikt?

Regressietherapie is toepasbaar bij iedereen. Bij (jong)volwassenen, en via de ouder ook bij hun (jonge)kinderen. Ben je in of na het jaar 2000 geboren, dan kunnen we meteen aan de slag met regressietherapie. Ben je voor het jaar 2000 geboren, lees dan verder bij transformatie.

Iedereen heeft iets waar hij aan mag werken, als jij jezelf dit ook gunt, of je wilt er meer over weten…neem gerust vrijblijvend contact met me op! 

Verken je
onderbewuste

Ervaringen van mijn klanten

Zie hier een selectie van reacties die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen…

Ben je benieuwd naar wat Praktijk Ka Kessel voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op.

Praktijk Ka Kessel

Karin Op Heij

Baarloseweg 24

5995 BL Kessel

*Tijdens behandelingen kan ik mijn telefoon niet beantwoorden. Spreek dan gerust mijn voicemail in of stuur een berichtje via What’s app, sms, email of via onderstaand contactformulier:

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Eigen vervoer;

Praktijk Ka Kessel ligt aan de rand van het dorp en is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Openbaar vervoer;

Praktijk Ka Kessel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er ligt een bushalte ‘om de hoek’ (bushalte Schijfweg Zuid, Kessel) op nog geen 100m afstand.

Openingstijden

Praktijk Ka Kessel
Alleen op afspraak

Route

Vind de kortste weg naar Praktijk Ka Kessel

Afspraak maken

bellen

whatsapp

sms

messenger

email

bellen

whatsapp

email