Maakt contact
met je
onderbewuste

Veel gestelde vragen

Regressietherapie

Nee 🙂 Je zit gewoon rechtop op een stoel met je voeten op de grond en je ogen gesloten. Tijdens regressietherapie kom je in een trance. Lees verder voor meer informatie hierover.

Tijdens een trance ben je in diepe ontspanning en kom je op het zelfde niveau als wanneer je zou mediteren. Je maakt contact met je onderbewuste, maar je kunt ook nog bij je bewuste denken. Ik kan je dus geen kip na laten doen 😉 Je kunt je achteraf alles herinneren en je hebt zelf invloed op wat je wel of niet vertelt. Het is niet mogelijk om in een trance te blijven hangen, zodra je je ogen opent ben je er vanzelf weer uit.  

Het mooie aan regressietherapie is dat de dieperliggende oorzaak meestal niet die heftige gebeurtenis is waar je niet aan herinnerd wilt worden. Meestal ga je nog verder terug, naar vorige levens. Je kijkt naar de dieperliggende oorzaak alsof je naar een film kijkt, of er komen woorden in je op over wat er is gebeurd. Soms kunnen er emoties loskomen tijdens een sessie regressietherapie, maar dat is maar van korte duur. Je zult merken dat wanneer die zijn ‘opgeruimd’ je je een stuk lichter voelt. Dit alles maakt dat regressietherapie als prettig wordt ervaren.

Hier kan ik heel kort over zijn; Voor iedereen!
Ook als je denkt dat je ‘dit niet nodig hebt’ zul je merken dat je je ‘lichter, vrijer en krachtiger’ voelt na een sessie. Je kunt steeds meer je echte zelf zijn.

Wanneer regressietherapie (nog) niet bij de persoon in kwestie zelf kan worden toegepast, bijvoorbeeld vanwege de nog te jonge leeftijd of een (geestelijke) beperking, dan is het mogelijk om een van de ouders als substituut te gebruiken.

 

Dat is voor iedereen en elke situatie verschillend. Jij bent zelf degene die dat het beste aanvoelt en je hebt hier zelf de regie over. De meesten ervaren na de eerste 4 afspraken (waarbij we de transformatie en 3 regressies doen) al veel verschil.

Voor het succesvol ondergaan van regressietherapie is geloof in reïncarnatie of vorige levens niet nodig, wel de bereidheid om de eigen ervaringen serieus te nemen.

Elk probleem kan met regressietherapie worden aangepakt, ongeacht of dit lichamelijk, emotioneel of psychisch van aard is. Ook wanneer je meer inzicht wilt in jezelf, je functioneren en/of je leven is deze therapie heel geschikt.

Nee, juist niet! Door te achterhalen en begrijpen waar jouw probleem vandaan komt en het vervolgens ‘op te ruimen’ krijg je juist een sterk gevoel van opluchting en bevrijding.

Nee, rare klachten bestaan niet. Alles heeft een reden en zodra jij ontdekt wat die reden is, waar jouw klacht vandaan komt, zul je zelf ervaren dat het eigenlijk een heel logisch gevolg is op wat je eerder hebt meegemaakt.

Transformatie

Nee. Je zit rechtop op een stoel met beide voeten op de grond. Je mag je ogen openhouden en je mag praten, al is mijn ervaring dat je in rust, met een rustgevend muziekje op de achtergrond en met de ogen gesloten bewuster meekrijgt wat het met je doet. Wat het met je doet is per persoon heel verschillend. Sommigen merken niks opvallends, terwijl anderen juist goed opmerken dat er wat gebeurt. Bijvoorbeeld het voelen stromen van de energie, het warm krijgen, bewust worden van blokkades en het oplossen hiervan, enz.

Dat kan, maar hoeft niet. Je komt op één level met iemand die al in de sterke, snelle en krachtige energie staat, maar dat wilt niet zeggen dat er geen conflicten meer kunnen zijn. Dit hangt ook af van jullie persoonlijkheden en wat jullie bij elkaar los maken;. Via numerologie van het pentagram kan bekeken worden wat je van de ander mag leren. Via regressietherapie kun je kijken waarom dit bij jullie speelt en de oorzaak van het probleem oplossen.

Algemeen

Dit is afhankelijk van waar je voor komt;
– Bij transformatie, regressietherapie en numerologie zit je gewoon rechtop op een ‘normale’ stoel.
– Bij voetreflexologie mag je plaatsnemen op een behandelstoel. Of je hierbij zit of ligt is aan jou. De stoel kan worden aangepast aan hoe jij het prettig vindt.
– Bij kleuren-/ lichttherapie is het afhankelijk van in welk gebied er behandeld zal worden

Dit is afhankelijk van waar je voor komt;
-Voor transformatie, regressietherapie en numerologie is dat niet nodig.
-Kom je voor voetreflexologie, dan is het wel handig als je je sokken en schoenen uittrekt. Houd er dan ook even rekening mee dat het dragen van een panty niet zo handig is. Draag je een lange broek, dan is het fijn als de broekspijpen wat omhoog gestroopt kunnen worden zodat ik ook bij je onderbenen kan.
-Bij kleuren-/ lichttherapie kan het nodig zijn dat je iets uit moet trekken. Dit zal ik altijd vooraf met je bespreken en doen we alleen als jij je daar prettig bij voelt

Nee. Je kunt zonder verwijzing bij mij terecht.

Nee, om de prijzen laag te kunnen houden en zo toegankelijk te zijn voor zo veel mogelijk mensen, heb ik besloten om onafhankelijk van zorgverzekeraars te werken.

Ja. Alles wat besproken wordt blijft binnen 4 muren.

Als het onmogelijk is om naar de praktijk te komen dan kunnen we in overleg kijken of het een optie is om aan huis te komen. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Veel gestelde vragen

Is regressie therapie eng?

Is regressie therapie eng?
Nee 🙂 Je komt tijdens een regressie op het zelfde niveau als wanneer je zou mediteren. Je maakt contact met je onderbewuste, maar je kunt ook nog bij je bewuste denken. Ik kan je dus geen kip na laten doen 😉 Je kunt je achteraf ook alles herinneren. Verder zit je gewoon rechtop op een stoel met je voeten op de grond en je ogen gesloten.

Voor wie is regressie therapie geschikt?

Voor iedereen. Voor elke leeftijd.

Is transformatie eng?

Nee. Je zit rechtop op een stoel met beide voeten op de grond. Je mag je ogen openhouden en je mag praten, al is mijn ervaring dat je in rust, met een rustgevend muziekje op de achtergrond en met de ogen gesloten bewuster meekrijgt wat het met je doet. Wat het met je doet is per persoon heel verschillend. Sommigen merken niks opvallends, terwijl anderen juist heel veel kunnen ervaren.

Moet ik liggen tijdens een regressie/ transformatie?

Nee. In beide gevallen zit je rechtop op een stoel met beide voeten op de grond.

Moet ik iets uittrekken?

Dit is afhankelijk van waar je voor komt.
-Voor transformatie, regressie en numerologie is dat niet nodig.
-Kom je voor voetreflexologie, dan is het wel handig als je je sokken en schoenen uittrekt. Houd er dan ook even rekening mee dat het dragen van een panty niet zo handig is. Draag je een broek, dan is het fijn als de broekspijpen wat omhoog gestroopt kunnen worden zodat ik ook bij je onderbenen kan.
-Bij kleuren-/ lichttherapie kan het nodig zijn dat je iets uit moet trekken. Dit zal ik altijd vooraf met je bespreken en doen we alleen als jij je daar prettig bij voelt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is voor iedereen en elke situatie verschillend. Jij bent zelf degene die dat het beste aanvoelt en je hebt hier zelf de regie over.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Nee. Je kunt zonder verwijzing bij mij terecht.

Heeft Praktijk Ka Kessel beroepsgeheim?

Ja. Alle wat hier besproken wordt blijft binnen 4 muren.

Afspraak maken

bellen

whatsapp

sms

messenger

email

bellen

whatsapp

email